Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la magazinul nostru online rfw-anvelope.ro . În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele achiziționate, vă oferim posibilitatea de a returna produsele în conformitate cu următoarele reguli și condiții:

Returnarea produselor se face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora. 

Art. 9 – Dreptul de retragere – O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. 
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la: 
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii; 
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare.


Conditiile de retur

 
Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor.
 
Nu se accepta returnarea pachetelor complete de anvelope si jante, ele deja fiind montate si uzate. Nemafiind produse noi, garantia de retur nu mai este valabila.
Produsele aduse la comanda din stoc extern ( 5-7 zile lucratoare) nu se pot returna.
 

Nu se accepta returnarea anvelopelor care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri etc. Produselecare nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope conforme. Daca rfw-anvelope nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumparate.

Produsele cu lipsa de conformitate

Anvelopele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a rfw-anvelope, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.

In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.

Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre rfw-anvelope.

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor, care fac obiectul trimiterii in garantie.

 

Pentru a solicita o returnare sau pentru a obține mai multe informații cu privire la politica de returnare și rambursare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru pentru achiziționarea de anvelope. Suntem aici pentru a vă oferi suport și a asigura o experiență de cumpărături plăcuta.